torsdag 12 november 2009

Tjatja

har precis kommit hem från jenniiieh nu , kollat på paranormal activity el vad den heter? haha var inte alls lika läskig som alla sagt -.- tönter;)

i skolan va ja m elin som vanligt, hur skulle vi klara oss utan varandra (A)? även marcus marcus o robin var med nästan hela dagen , killarna vill va m dom snyggaste brudarna i klassen you know;DD
Va först i gymme därvi tränade på stenhårt och sen gick vi till skolan , då hade vi dubbeltimme i svenska sen slutade vi , åkte till stan o gick till jennifer , började kolla på filmen men då ringde natalie och undrade om vi ville med och fika, så det blev vi sen blev hon med hem till jennifjärtan och vi såg om filmen från början för hon ville också se :p sen kom mamma och hämtade oss och småungarna blev jätteglada över att se henne igen ;) sååå söta! hann även säga hel till dessie & martin för dom kom också till jennifer;D har varit där nästan hela dagen eftersom jag slutade skolan vid tolv , och jag tycker det va bra att vi va för saknade henne gryymt mke ;)
men nu ska jag fortsätta m mitt , skriver kanske sen annars imorn! puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar